Vinterbadning i Nordic Strong saunaklub: Ny badebro åbner i Nordhavn, København


Vinterbadning i Nordic Strong saunaklub: Ny badebro åbner i Nordhavn, København

Hos Nordic Strong er vi begejstrede for at annoncere åbningen af den nye badebro i Nordhavn, Kronløbsbadet. Badebroen ligger 15 meter fra vores studio og vil derfor danne rammen om en endnu mere intens og berigende oplevelse for vores medlemmer af Nordic Sauna Club. Den officielle og præcise åbningsdato for badebroen er endnu ikke fastlagt, men vi ser allerede frem til de mange glæder og sundhedsfordele, den vil bringe med sig. Kronløbsbadet er sat til at åbne i slutningen af august.

Vores Nordic Sauna Club, som kun ligger 15 meter fra Kronløbsøens vandkant, tilbyder en rummelig sauna med plads til 18 personer. Her kan du deltage i ugentlige saunagus-sessioner og nyde vores håndklædeservice, så du ikke behøver at pakke tunge, store håndklæder hjemmefra. Når du har været i sauna, kan du også nyde vores lækre badefaciliteter med wellness-produkter

Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkommen til vores unikke community og vinterbade- og saunaklub, hvor fællesskab og sundhed går hånd i hånd. Et medlemskab med adgang til sauna, håndklædeservice og vinterbadning koster 400 kroner om måneden og giver adgang til en sund og social oplevelse i skønne omgivelser. 

Vinterbadning og saunaklub: En unik beliggenhed i Nordhavn

Nordhavn er kendt for sine moderne faciliteter og smukke vandomgivelser midt i København. Med Kronløbsbadets placering på Kronløbsøen tilbyder saunaklubben en unik oplevelse tæt på vandet, hvilket forstærker følelsen af velvære og samhørighed med naturen. Dette er ideelt for det energifyldte bymenneske, der har brug for et sundt afbræk i hverdagen.

Sundhed og fællesskab i fokus

Hos Nordic Strong Studio har vores mål alle dage været at tilbyde mere end blot træning. Derfor indeholder vores studio også en café, lækre badefaciliteter og desuden vores saunaklub, hvor medlemmer kan møde hinanden og blive del af the Nordic Tribe. Sudnhed er nemlig mere end træning i vores verden. Og derfor giver tilføjelsen af en sauna og koldt vand god mening: 

Kombinationen af sauna og vinterbadning er kendt for sine mange sundhedsfordele, herunder styrkelse af immunforsvaret, forbedring af blodcirkulationen og at fremme mental klarhed. Hos Nordic Strong skaber vi et unikt community, hvor medlemmer kan dele disse sundhedsfremmende praksisser i et støttende og inspirerende miljø. Og fordi vi selv er vilde med effekterne og oplevelsen man får gennem kulde- og varmeeksponering fra sauna og vinterbadning, glæder vi os til at dele denne oplevelse med vores medlemmer. 

“Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer mere end blot træning, men også fællesskab, oplevelser og alle sundhedsfordelene ved kulde/varmeeksponering gennem vores saunaklub, hvor vores medlemmer kan nyde vores community i smukke omgivelser,” siger Nicoline Roth, founder og CEO af Nordic Strong.

Fordele ved kulde- og varmeeksponering gennem sauna og vinterbadning

Vi skrev kort om det ovenover, men der er et hav af sundhedsfremmende fordele at høste ved at gå i sauna og kombinere saunaen med vinterbadning. 

Disse er blandt andet: 

1. Styrkelse af immunforsvaret

Regelmæssig eksponering for kulde kan styrke immunforsvaret ved at øge produktionen af hvide blodlegemer. Dette kan hjælpe kroppen med at bekæmpe infektioner og sygdomme mere effektivt.

2. Forbedring af blodcirkulationen

Skift mellem kolde og varme temperaturer får blodkarrene til at trække sig sammen og udvide sig igen, hvilket forbedrer blodcirkulationen. Dette kan føre til bedre ilttilførsel til kroppens organer og muskler.

3. Reducering af inflammation

Kuldeeksponering kan reducere inflammation og lindre smerter i muskler og led. Dette er især nyttigt for personer med kroniske smerter eller skader.

4. Øget stofskifte

Kuldeeksponering kan øge stofskiftet, da kroppen arbejder hårdere for at opretholde sin kernetemperatur. Dette kan hjælpe med vægttab og forbedre energiniveauet.

5. Forbedret mental klarhed og velvære

Eksponering for kulde og varme kan frigive endorfiner, som er kroppens naturlige "feel-good" hormoner. Dette kan forbedre humøret, reducere stress og øge mental klarhed.

6. Bedre hud- og hårkvalitet

Vekselvarme kan også have en positiv effekt på hud og hår ved at forbedre blodcirkulationen og fremme cellefornyelsen. Dette kan give en sundere og mere strålende hud samt stærkere og mere glansfuldt hår.

7. Øget udholdenhed og præstation

Træning i ekstreme temperaturer kan øge kroppens udholdenhed og præstationsevne. Kulde- og varmeeksponering hjælper kroppen med at tilpasse sig ekstreme forhold, hvilket kan forbedre fysisk præstation i andre aktiviteter.

8. Sociale forbindelse og fællesskab

Deltagelse i aktiviteter som vinterbadning og sauna skaber en følelse af fællesskab og social forbindelse. Dette kan forbedre den mentale sundhed ved at reducere følelsen af ensomhed og øge følelsen af samhørighed. 

Der er masser overbevisende argumenter for, hvorfor sauna og vinterbadning er godt for os. Er du overbevist endnu? 

Vil du være medlem af Nordic Strongs vinterbadeklub i København med sauna? 

Så kan du ansøge om at blive en del af fællesskabet lige nu gennem contact@nordicstrong.com. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores community og til en oplevelse ud over det sædvanlige gennem vores Nordic Sauna Club.