Træn op til Vasaløbet 2025 med Nordic Strong


Træn op til Vasaløbet 2025 med Nordic Strong

Drømmer du om at være med til det traditionsrige Vasaløbet? Så har vi gode nyheder. Vores Vasaloppet-træning hos Nordic Strong er tilbage for tredje gang og starter den 5. september 2024. Vi har sammensat et program, der vil hjælpe dig i topform. Med vores instruktør, Lasse Olsson, som guider dig, vil du opnå den bedste form frem  til løbet den 2. marts 2025 gennem 54 træningspas og meget mere.

Hvad er Vasaloppet?

Vasaloppet er et årligt langdistanceløb på langrend, der afholdes i Sverige. Det er et af de ældste, længste og mest prestigefyldte skiløb i verden. Løbet finder sted i Dalarna-provinsen, starter i landsbyen Sälen og slutter i Mora, og dækker en distance på cirka 90 kilometer.

Hos Nordic Strong er vi klar til at hjælpe dig med at komme i din bedste form, så du er klar til at tage udfordringen op til Vasaloppet 2025. Nedenfor kan du læse om detaljerne, samt hvad der er inkluderet i vores skræddersyede træningsprogram, skabt til at få dig i topform til Vasaloppet 2025.

Detaljer om træningsprogrammet til Vasaloppet 2025:

  • Skema: Vi træner sammen tirsdage og torsdage, 19:15 - 20:15 i Nordic Strong-studiet i Nordhavn, København (Fortkaj 5, 2150 Nordhavn)
  • Startdato: Træningen starter den 5. september
  • Slutdato: Træningen afsluttes den 27. februar
  • I alt træningspas: 54 træningspas + 20 minutters opstart online eller fysisk session + 5 ekstra klasser i Nordic Strong-studiet
  • Pris: 8.500 DKK forudbetalt, eller 9.600 DKK betalt i tre rater

Hvad er inkluderet i Vasaloppet-træningen med Nordic Strong?

Udover de ovennævnte detaljer inkluderer Vasaloppet-træningspakken med Nordic Strong:

Coaching: Få personlige tips og feedback fra instruktør Lasse, for at forbedre din præstation. Lasse har gennemført Vasaloppet flere gange, hvilket giver ham erfaring og en unik indsigt til at guide, coache og forberede dig på bedst mulige måde.

Ski prep-aften: En informativ session om skivoksning og udstyr, så du er fuldt forberedt på at klargøre dine egne ski.

Ekstra: Vi stiller håndklæder til rådighed ved hver klasse i Nordic Strong samt adgang til vores skønne wellness-produkter, så du kan slappe af efter træningen.

Fitness-check: En 20 minutters opstart online eller fysisk session med Lasse for at måle dit fitnessniveau ved start, hvilket skaber det bedste udgangspunkt for at gennemføre programmet.

Træningsvideoer: Du får adgang til online videoer til de dage, du ikke kan komme i fitnesscenteret, så du er sikker på at følge programmet og forbedre din form.

Ekstra lørdage: Vi har også planlagt fem specielle lørdage med ekstra fokus på dobbeltstavteknik.

Ekstra besøg: Du får fem ekstra adgangspas til andre hold hos Nordic Strong eller til at besøge vores fitnessområde, hvor vi har to Nordic Trainers stående, som du kan benytte til din træning.

Jeg har været medlem af Nordic Strong siden de åbnede, og sidste år deltog jeg i deres Vasaloppet-træning. Det var en fantastisk oplevelse, og det hjalp mig med at forbedre min løbstid betydeligt. Jeg overvejer at deltage i Vasaloppet og Birkebeiner-løbene igen i 2025.

Susan Engelsen, 55 år

 

Pladserne er begrænsede - vi har kun så mange pladser som vi har maskiner. Så hvis du er interesseret, lad os få dig tilmeldt, så du kan få en plads. Dette er tredje gang, vi afholder Vasaloppet-træningen, og vores erfaring fra de andre år er, at deltagerne får en mindeværdig oplevelse på flere måder - fra at komme i deres bedste form, gøre noget for sig selv, tage en udfordring op og møde og forbinde med ligesindede, der også er vilde med ideen om Vasaløbet.

Har du yderligere spørgsmål om Vasaloppet-træningen med Nordic Strong? Kontakt Lasse direkte på +45 61 68 68 03 eller lasse@nordicstrong.com.

Vil du deltage i træningen og komme i din bedste form til Vasaloppet 2025?

Du kan enten betale 8.500 DKK nu eller vælge ratebetalingen: 3.200 DKK ved tilmelding, yderligere 3.200 DKK den 1. i den næste måned, og de sidste 3.200 DKK den 1. i den efterfølgende måned. Kontakt Lasse direkte på +45 61 68 68 03 eller lasse@nordicstrong.com for at tilmelde dig.

Bemærk: Der gives ingen refundering, hvis aflysning sker under kurset.

Vi ser frem til at give dig en ekstraordinær træningsplan til Vasaloppet 2025 og få dig i din bedste form nogensinde.