Nordic Trainer: Den mest effektive maskine til hjemmetræning


Nordic Trainer: Den mest effektive maskine til hjemmetræning

Kender du det der med, at det kan være så svært og ikke mindst tidskrævende at tage sig sammen til at dukke op til træning? Det kender vi godt, og selvom vi kan nævne mange gode grunde til, at du skal opleve vores fede, energifyldte træning i The Nordic Strong Studio, så har vi også udarbejdet en måde, så du kan få den effektive træning med hjem. 

Nordic Traineren, som træning hos The Nordic Strong Studio tager udgangspunkt i, kan du nemlig få med hjem, og på den måde kan du få effektiv hjemmetræning. Så bliver det nemt og tilgængeligt at komme i gang med at opbygge den sunde, stærke og raske krop, du drømmer om. Derudover er træning med Nordic Traineren sjovt og alsidigt, fordi der findes mere end 50 forskellige træningskombinationer, hvilket er med til at variere og forny din træning, så det ikke bliver kedeligt. 

Men hvad er Nordic Traineren? 

Nordic Traineren er en multifunktionel træningsmaskine, som kombinerer den kardio-vaskulære intensitet fra langrend med corestyrkelsen og fleksibiliteten fra Pilates. Det skaber en træning, der er både effektiv og skånsom for hele kroppen.

Hvad gør Nordic Traineren så effektiv som hjemmetræning? 

Under træning på Nordic Traineren bliver 96% af kroppens muskler aktiveret, hvilket giver en effektiv træning på kort tid. Traineren er skånsom mod kroppens muskler og led og er derfor ideel til både genoptræning og regelmæssig træning. Du vil opleve og se en mærkbar forskel i din form, styrke og kondition ved at træne på Nordic Traineren blot 20 minutter om dagen. 

Mange fordele ved Nordic Traineren

 • Du opbygger en stærk core 
 • Nordic Traineren giver skånsom træning for kroppen 
 • Træning med Nordic Traineren aktiverer hele kroppen 
 • Træningen er tidsoptimeret og giver effektiv træning på kort tid
 • Nordic Traineren er nem at installere og sætte op derhjemme
 • På den måde er Nordic Traineren oplagt til effektiv hjemmetræning

Det skal du vide om Nordic Traineren

 • Du kan forvandle din krop med vores multifunktionelle maskine til effektiv hjemmetræning
 • Du træner med lav effekt og høj intensitet for at stimulere 96 % af din krops muskler samtidigt
 • Nordic Traineren er en alsidig fitnessmaskine med mere end 50 forskellige træningskombinationer, der fokuserer på udholdenhed, cardio, styrke og mobilitet
 • Du kan tilslutte din Nordic Trainer til Nordic Strong App og kom i gang med træning gennem vores træningsvideoer, der er udarbejdet og guidet af vores dygtige instruktører.
 • Du kan udvælge træningsvideoer der passer til dit præcise niveau og behov
 • Nordic Traineren leveres med justerbare stave og bluetooth-forbindelse, så det er nemt at forbinde til app'en

Nordic Traineren kommer med en app

Når du køber Nordic Traineren, får du ikke blot en træningsmaskine. Du får også adgang til The Nordic Strong app. Her kan du finde inspiration til den næste træning. App’en er nem at forbinde til Nordic Traineren via Bluetooth. App’en er specielt udviklet til brug sammen med Nordic Traineren og tilbyder alt lige fra øvelsesinspiration og komplette træningsprogrammer til introduktionsvideoer om teknik. I app’en kan du gå på opdagelse i en lang række guidede træningsvideoer, der matcher dit niveau og dine træningsmål. Du kan også deltage i udfordringer mod andre brugere. Og så kan du gemme dine fremskridt direkte i app’en, så du altid kan følge din fremgang. 

App’en er med til at motivere dig til at træne og give den ekstra energi, som effektiv træning kræver. Og så får du en fed oplevelse, næsten som var du i et energifyldt, motiverende træningsstudio, blot med komforten fra dit eget hjem. Desuden er oversigten over din træning og dine fremskridt, som du kan følge i app’en med til at motivere dig til at holde de gode træningsrutiner, når du kan se din fremgang. 


Nordic Trainer til genoptræning og rehabilitering

Nordic Traineren giver skånsom og effektiv træning. Er du skadet eller oplever du problemer med din krop? Så kan Nordic Traineren være netop den træningsform, du bør kigge efter. På Nordic Traineren laves alle øvelser i fuldt bevægelsesudslag, hvilket skaber øget fleksibilitet og styrke i kroppens muskler og eliminerer risikoen for skader. Derudover laves alle øvelser uden belastning af knæ, fodled og ryg.  Det gør Nordic Traineren til en ideel maskine for genoptræning og rehabilitering. 

Det betyder også, at selv hvis du ikke oplever problemer, smerter eller skader i din krop på nuværende tidspunkt, så er Nordic Traineren stadig en fordelagtig træningsform, fordi dens funktioner minimerer risici for skader. Dette gør også Nordic Traineren til en oplagt træningsform for folk i alle aldre. Desuden er Nordic Traineren anerkendt af fysioterapeuter, der kalder den et effektivt værktøj i rehabiliteringsprocessen.

Prøv Nordic Traineren i The Nordic Strong Studio

Hvis du er interesseret i at prøve, hvordan Nordic Traineren føles at træne på, er du velkommen i The Nordic Strong Studio, der ligger i Nordhavn i København. Her byder vi hver dag på vores tre forskellige signaturhold, Nordic Strong, Nordic Cardio og Nordic Sculpt. De tre hold har forskellige fokuspunkter og tempi. Du kan læse mere om holdene her og her kan du se vores holdplan og desuden booke et hold. Det er den oplagte mulighed for, at du kan afprøve Nordic Traineren, se hvordan træningen giver en fantastisk følelse og på den måde overveje, om du bør investere i din egen Nordic Trainer. 

Udover de forskellige træningshold, byder The Nordic Strong Studio på sauna, nem adgang til et havdyb ved Nordhavns badefaciliteter og desuden en café, hvor du kan nyde en kop kaffe eller loade op på proteiner efter en god træning med vores lækre proteinsmoothies.  


Kom i gang med effektiv hjemmetræning i dag

Er du fuldt motiveret til at starte din egen effektive hjemmetræning nu? Det er nemt at komme i gang med Nordic Traineren derhjemme. Den er nem at samle, og så holder vi dig i hånden hele vejen gennem vores forklaringsvideoer, der klæder dig godt på til træningen. Tjek Nordic Traineren ud her og kontakt os, hvis du har spørgsmål, så hjælper vi hellere end gerne. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din træningsrejse gennem effektiv hjemmetræning.